ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι αποστολές είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100 € για την Ελλάδα, και γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφοράς SPEEDEX.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο πελάτης επιβαρύνεται επιπλέον για μεταφορικά για παραγγελίες κάτω από 100€ .(πίνακας SPEEDEX).

Τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία και η παράδοση συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής. Οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00-19.00.

Σε περίπτωση που λείπετε από την διεύθυνση που έχετε επιλέξει να γίνει η παράδοση, το προϊόν θα παραμείνει στο πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης courier για 10 ημερολογιακές ημέρες όπου και θα μπορείτε να το παραλάβετε.

Τα προϊόντα που αποστέλλονται με courier είναι ασφαλισμένα μέχρι το ποσό των 250,00 ευρώ. Για προϊόντα που ξεπερνούν την αξία αυτή και επιθυμείτε ασφάλεια μεταφοράς επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ασφάλιση μεταφοράς και έξοδα συσκευασίας όπου επιβάλλεται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το www.mcmotor.gr μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε μονο οταν είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει δεκτή μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης του προιόντος (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της SPEEDEX ).

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά, και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι όντως ελαττωματικό , παραλαμβάνετε νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής να βαραίνουν αποκλειστικά εμάς. Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος πίσω στα γραφεία μας, καθώς ως παραλήπτης το www.mcmotor.gr δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή μια επιστροφή το καινούργιο προϊόν πρέπει να πληρεί τις εξής προϋποθέσεις :

  1. Να είναι αχρησιμοποίητο.
  2. Η αρχική τους συσκευασία δεν είναι αλλοιωμένη.
  3. Δεν έχει αλλάξει η αρχική κατάσταση του.
  4. Υπάρχει και μπορεί να μας σταλεί η Απόδειξη ή το Τιμολόγιο αγοράς. ε)Δεν έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλοίωση σε οποιοδήποτε μέρος της συσκευασίας, του προιόντος ή των περιεχομένων που περιλαμβάνει.

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία (μέσω e-mail, fax ή τηλεφώνου) μαζί μας, και η συγκατάθεση μας για την επιστροφή που θέλετε να κάνετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση το καταστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής.

Το κατάστημα μας www.mcmotor.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΠΙΝΑΚΑΣ SPEEDEX

Βασικές Υπηρεσίες Express - Επόμενη Ημέρα Χρεώσεις Υπηρεσιών/Αποστολή (έως 2 κιλά) Χρέωση Επιπλέον Κιλού Χρόνος Παράδοσης (εργάσιμες ημέρες)
Door to Door (D2D)
Εντός της ίδιας πόλης 4,88 € 1,83 € 1
Προς χερσαίους προορισμούς 9,76 € 2,44 € 1 - 2
Προς νησιώτικους προορισμούς 10,16 € 3,46 € 1 - 3
Προς δυσπρόσιτες περιοχές 9,00 € 3,46 € 1 - 5